dilluns, d’agost 08, 2005

Llibres

T'agrada llegir?
Imagine que sí, si no no estaries mirant aquesta pàgina, veritat?
Bo, amb aquest enllaç us anime a tots i totes a comentar, explicar o recomanar els llibres que, estant escrits en llengua catalana (o valenciana, per a mi és la mateixa cosa, :) ), us han agradat i penseu que seria interessant que la resta llegírem algun dia.

3 Comments:

Blogger Conxi said...

Aquest estiu m'he llegit dos llibres molt interessants. D'una banda, un llibre que em va arribar des de Bromera a ma casa: "Les cendres del cavaller". Narrat en forma d'autobiografia, Silvestre Vilaplana es fica en la pell de Joanot Martorell, i ens conta interessants anècdotes que ens ajudaran a entendre millor la vida de l'autor del Tirant.
D'altra banda, tenia per ací un altre llibre que per diversos motius no havia tingut temps de llegir abans i que, per fi, he pogut fer-ho. Es tracta de "Charlie i la fàbrica de xocolata". Amb tanta fama que se li està donant a aquesta història des del cinema... no he pogut evitar llegir-la. És una autèntica aventura: descobriu-la i ja em conteu després les vostres opinions.
Salutacions per a tothom,
una amiga.

8/8/05 18:36  
Blogger Fer Nando said...

que tal:
muy interesante este blog.
quizas estaria bueno plantearlo como un podcast (con archivos de sonido incorporado). Asi seria posible escuchar la pronunciacion de los post, etc.
te dejo este link de una pagina que es muy sencilla de usar, es gratis, y permite alojar bastantes megas.
castpost.com
saludos

20/10/05 00:02  
Blogger Mestre said...

Una salutació Conxi.

Tot navegant t'he descobert.

12/3/06 21:39  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home